Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης,έζησε το παραμύθι του και έγινε Μελισσοκόμος


Πήρε το ρίσκο και ασχολήθηκε με τη μελισσοκομία

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση και μάλιστα η εμφάνισή του ήταν αξιοζήλευτη. Εμφανίστηκε όμως και στον κινηματογράφο αλλά και το θέατρο και απέσπασε σημαντικές κριτικές.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σεϊταρίδη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Όμως, ο ηθοποιός αποφάσισε τα τελευταία χρόνια να αλλάξει τη ζωή του και να εγκατασταθεί μόνιμα στο Πήλιο.

Ασχολείται πλέον με τη μελισσοκομία και τη γη. Η καθημερινότητά του είναι όπως ενός ανθρώπου που ζει στο βουνό. Μαζεύει τα ξύλα του, έχει τις ντομάτες, τις πατάτες και τα αμπέλια του. Τα προς το ζην, όμως, τα βγάζει από τα μελίσσια.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης έφυγε από την Αθήνα σε μια περίοδο που του γίνονταν πολλές προτάσεις για δουλειά. Ήθελε να αναζητήσει την τύχη του και να ηρεμήσει. Άλλωστε, το μότο του είναι ότι «δε μπορείς να κάνεις κάτι, αν δεν είσαι πλήρης». Και δεν ήταν γι’ αυτό και άρχισε να αναζητά αλλού ενδιαφέροντα.

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης πάντως αγαπάει το θέατρο και συζητά για μια χειμερινή δουλειά, αλλά, θα πει το «ναι» μόνο αν νιώσει απόλυτα έτοιμος.

Και ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν τα παράτησε για να γίνει αγρότης ή μελισσοκόμος, απλά πήρε το ρίσκο και ακολούθησε αυτό που θα του προσφέρει μια καλύτερη ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas