Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Φτιάξτε προϊόν περιποίησης προσώπου με μέλι!!!!!


Ο καθαρισμός του προσώπου μας θα πρέπει να είναι μια διαδικασία που προστατεύει το δέρμα μας από την περαιτέρω ζημία,  αυτό είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και θα πρέπει να προστατεύεται με κάθε κόστος αλλά πολλά καθαριστικά προσώπου μπορεί πραγματικά να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Ευτυχώς, υπάρχουν φυσικές εναλλακτικές λύσεις προσιτό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Μέλι

Γιατί θα πρέπει να το δοκιμάσουμε:
Το μέλι είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Το παστεριωμένο μέλι συχνά δεν περιέχει γύρη και έχει θερμανθεί σε ένα σημείο που έχει χάσει όλες τις βιταμίνες και τα ένζυμα που είναι τόσο ευεργετικά για το δέρμα μας, έτσι είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες ποικιλίες μελιού για τη φροντίδα του δέρματος μας. Αυτή η επιλογή φιλική προς το περιβάλλον έχει επίσης αντι-βακτηριακές και προβιοτικές ιδιότητες.

Πώς να το χρησιμοποιήσουμε: Καθαρίζουμε το δέρμα, και τρίβουμε μια κουταλιά μελιού στο πρόσωπό μας. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και στεγνώνουμε το δέρμα. Για μια πιο βαθιά χρήση, αφήνουμε το μέλι σε καθαρό δέρμα για 10-15 λεπτά πριν το ξέπλυμα.

Επιπροσθέτως το μέλι  χρησιμοποιείται και για:

Απολύμανση πληγών

Μια μικρή επάλειψη με μέλι σε κάθε χτύπημα μπορεί να εξοντώσει όλα τα βακτήρια που μολύνουν το τραύμα σας και να βοηθήσει το σώμα σας να θεραπευτεί γρηγορότερα, δεδομένου ότι δεν θα είναι απασχολημένο να εξοντώνει τα μικρόβια. (Απλά να καλύψτε την περιοχή με τσιρότο γιατί είναι κολλώδες).

Απαλά χείλη

Αν έχετε σκασμένα χείλη, το μέλι θα βοηθήσει να επουλωθούν γρηγορότερα και να είναι πιο ομαλή η επιδερμίδα. Απλά εφαρμόστε ελάχιστο μέλι στα χείλη σας και προσπαθήστε να μην το φάτε αμέσως!
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas