Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Φυσικό αντιβιοτικό για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων της ουροδόχου κύστης




Οι άνθρωποι που πάσχουν από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος νιώθουν πόνο και γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια επίμονη πάθηση. Μερικά από τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πίεση, πόνο και συνεχή ανάγκη για ούρηση. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορα φυσικά αντιβιοτικά που έχουν θετική επίδραση στις φλεγμονές της ουροδόχου κύστης.

Σύμφωνα με στατιστικές, κάθε χρόνο 1 στις 5 γυναίκες παθαίνει λοίμωξη και φλεγμονή στην ουροδόχο κύστη, η οποία προκαλείται από το γνωστό βακτήριο Escherichia coli. Συχνά, οι λοιμώξεις εξαφανίζονται μόνες τους, αλλά αν υπάρχουν συμπτώματα κυστίτιδας η επίσκεψη στον γιατρό είναι απαραίτητη.

Ποια είναι τα συμπτώματα της κυστίτιδας; Η επίσκεψη στην τουαλέτα κάθε 10 λεπτά, το αίμα στα ούρα και ο πόνος και το τσούξιμο κατά την ούρηση. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φάρμακα από το φαρμακείο, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι πιο φυσικό. Το παρακάτω φυσικό αντιβιοτικό θα σας ανακουφίσει από αυτή την ανεπιθύμητη κατάσταση.

Συνταγή για φυσικό αντιβιοτικό

Συστατικά



  • 250 γραμμάρια μαϊντανός
  • 250 γραμμάρια φλούδα λεμονιού
  • 250 γραμμάρια μέλι
  • 200 ml ελαιόλαδο

Παρασκευή

Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό και βάλτε τον στο μπλέντερ. Προσθέστε τη φλούδα λεμονιού, το ελαιόλαδο και το μέλι κι ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τέλος, βάλτε το μείγμα στο ψυγείο.

Χρήση

Θα πρέπει να λαμβάνετε 1 κουταλιά της σούπας κάθε πρωί.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το μέλι είναι βιολογικό και το λεμόνι χωρίς φυτοφάρμακα. Επίσης, μην ξεχάσετε να πλύνετε τον μαϊντανό πριν αρχίσετε να φτιάχνετε το μείγμα.

Συμβουλή: Αποφύγετε την κατανάλωση σοκολάτας ή καφεΐνης, διότι αυτές οι ουσίες κινητοποιούν τα βακτήρια να εισβάλουν στο ουροποιητικό σύστημα πιο γρήγορα.
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas