Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ!!!


Ένας Γάλλος μελισσοκόμος βιντεοσκόπησε τις μέλισσες του την ώρα που βρίσκονταν πάνω σε δενδρύλλια κάνναβης, καθώς ισχυρίζεται ότι τις έχει εκπαιδεύσει να φτιάχνουν μέλι από αυτά.
Ο μελισσοκόμος αναφέρει ότι παρότι το μέλι κάνναβης θα μπορούσε να προκαλέσει «ζάλη» στους ανθρώπους που το δοκιμάζουν, οι μέλισσες δεν μπορούν να αισθανθούν τα συμπτώματα του ναρκωτικού.

Αυτές τις μέλισσες έχει αναλάβει να τις εκπαιδεύσει ένας τύπος, ο οποίος αυτοαποκαλείται “Nicolas Trainerbee” και μέσα σε λίγους μήνες έχει μαζέψει χιλιάδες followers, λάτρεις του χόρτου μελιού. Ο 39χρονος Nicolas είναι από τη Γαλλία και ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με την μελισσοκομία. Όπως δηλώνει ο ίδιος, μπορεί να εκπαιδεύσει τις μέλισσες να φτιάξουν μέλι από σχεδόν οτιδήποτε.


                                                  nicolas-trainerbees

“Άκουγα καιρό για τα οφέλη που έχουν τα προϊόντα των μελισσών, όπως το μέλι, η πρόπολη και το κερί στην ανθρώπινη υγεία. Επιπλέον άκουγα για τα οφέλη της κάνναβης” οπότε αποφάσισε να τα ενώσει σε αυτό που αποκαλεί “cannahoney”. Ο Νίκολας είχε έρθει σε επαφή με την ινδική κάνναβη για ιατρικούς λόγους, μιας και όταν ήταν μικρός ήταν υπερδραστήριος πράγμα το οποίο του προκαλούσε προβλήματα. Η ινδική κάνναβη τον βοήθησε να φέρει σε κανονικά επίπεδα την υπερδραστηριότητά του.

Μια απορία σχετικά με το “cannahoney” είναι εάν την ακούνε οι μέλισσες που συλλέγουν την ρητίνη από τα χασισόδεντρα. Ο ίδιος ο Νικολά λέει ότι δεν τις επηρεάζει επειδή δεν έχουν στον οργανισμό τους ενδοκανναβινοειδές σύστημα, οπότε για τις μέλισσες η κάνναβη είναι απλά άλλη μια τροφή. 
Η άλλη απορία είναι το χασισόμελο εάν έχει κάποια επίδραση στους ανθρώπους που τρώνε το μέλι. Αυτό ο φίλος Νικολά δεν μας το απαντά. Πάντως το μελισσόχορτο του Νικολά έχει αρκετά φρουτώδη γεύση υφή και χρώμα και κάνει καλό στην υγεία, σύμφωνα με τον χορτομελισσοκόμο.

Πάντως αν την ακούς με το “μελισσόχορτο”, τότε πρόκειται για αυτοεκπληρούμενη προφητεία, αφού θα μαστουρώνεις και θα ικανοποιείς την υπογλυκαιμία σου με μια μόνο κίνηση.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas