Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Μελισσοκομικό σεμινάριο - Δρ Φανή Χατζήνα (ΒΙΝΤΕΟ)



Στην Κοζάνη έχει βρεθεί η Δρ Φανή Χατζήνα δεχόμενη την πρόσκληση για σεμινάριο, από τους φίλους μελισσοκόμους της περιοχής.
Θα μιλήσει για τις ασθένειες των μελισσών και την βιολογική καταπολέμηση ασθενειών-μολύνσεων και για την βασιλοτροφία.Ακολουθεί ένα μικρό αφιέρωμα και το video για την Δρ Φανή Χατζήνα:
Η Φανή Χατζήνα γεννήθηκε στο Δομένικο Λάρισας και είναι απόφοιτος του Βιολογικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Cardiff της Ουαλίας και είναι διδάκτορας μελισσοκομίας με ειδίκευση στη συμπεριφορά των μελισσών και στην προσφορά τους στην αναπαραγωγή των φυτών. Την ενασχόλησή της με τις μέλισσες την οφείλει στον πατέρα της, ο οποίος ασχολείται με την μελισσοκομία ερασιτεχνικά. Από το 2000 εργάζεται ως Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Μελισσοκομίας του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Η ενασχόληση της και η λατρεία της για τις μέλισσες, την ώθησε να αρχίσει τη συγγραφή παραμυθιών, με θέμα τη ζωή και τη συμπεριφορά της μέλισσας. Είναι παντρεμένη με τον Χαράλαμπο Τουμπέκη, έχει τρεις κόρες και ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και την ποίηση.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas