Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

20.000 ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ!!!


Μία από τις πιο πρόσφατες τάσεις στην φωτογραφία είναι οι φωτογραφίσεις εγκυμοσύνης. Συνήθως οι χαρούμενοι γονείς φωτογραφίζονται σε ειρηνικά τοπία. Ωστόσο, πολλοί θα διαφωνούσαν με αυτό βλέποντας τις φωτογραφίες της Emily και του Akron Mueller.

Το ζευγάρι από το Ohio οργάνωσε στα τέλη Αυγούστου μια φωτογράφιση με την Kendrah Damis για να γιορτάσουν τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της. Ωστόσο, η Emily ήθελε πάνω από 20.000 «μικρούς βοηθούς» μαζί της στην φωτογραφία. Απτόητη, η Kendrah το θεώρησε μοναδική εμπειρία και είπε ότι ήταν πρόθυμη να τραβήξει τις φωτογραφίες.


Οι μικροί βοηθοί της Emily ήταν 20.000 μέλισσες!
  
Οι μέλισσες είναι πολύ ξεχωριστές για την οικογένεια Mueller, αφού η Emily και ο Akron έχουν την δική τους επιχείρηση μελισσοκομίας εδώ και χρόνια. Σώζουν και χαρίζουν «σπιτικό» σε ολόκληρες αποικίες μελισσών – σώζοντας αυτά τα σημαντικά πλασματάκια από τις θανατηφόρες μεθόδους που χρησιμοποιούνται εναντίον τους, όπως τα εντομοκτόνα.

Οι μέλισσες της φωτογράφισης είχαν σωθεί πρόσφατα από ένα πάρκο. 
 
«Βρίσκονταν σε μια κερκίδα όπου άνθρωποι κάθονται για να παρακολουθήσουν αγώνες και δεν μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν, λόγω των μελισσών. Επικοινώνησαν μαζί μας διάφοροι άνθρωποι και αντιπρόσωποι του πάρκου», είπε η Emily.

 
«Σκοπός μας είναι να σώσουμε τις μέλισσες και είμαστε πολύ περήφανοι γι’αυτό.»




Χάρη στους μικρούς βοηθούς της, το αποτέλεσμα της φωτογραφίας ήταν απίθανο. Προσοχή όμως: η φωτογράφιση ήταν δυνατή, επειδή η Emily είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος. Η αποικία αυτή έχει πλέον ένα καινούριο σπιτικό και συνεχίζει να πετά από λουλούδι σε λουλούδι και να παράγει μέλι.

Οι φωτογραφίες της Emily δείχνουν πόση εμπιστοσύνη και αγάπη της έχουν οι μέλισσες. Ευχόμαστε στο ζευγάρι και το μωρό που περιμένουν τα καλύτερα!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas