Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Τεράστια επιτυχία είχε το 2ο πανελλήνιο συνέδριο μελισσοκομίας που έγινε στα Γιάννενα στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017


Με προσέλευση μελισσοκόμων απο όλη την Ελλάδα(απο την Καρδίτσα ήταν περίπου 12-14 άτομα) και απο Κύπρο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στην αίθουσα του GRAND SARAY HOTEL. Ο μελισσοκομικός σύλλογος Ιωαννίνων έκανε θαυμάσια δουλειά όσον αφορά την οργάνωση και την διεξαγωγή του συνεδρίου και οι επιστήμονες(Ανδρέας Θρασυβούλου απο το ΑΠΘ,Πασχάλης Χαριζάνης απο την γεωπονική Αθηνών,αλλά και διδάκτορες μελισσοκομίας Γκόρας,Λιόλιος,Κανέλλης,η Φανή Χατζίνα κ.α. έδωσαν τα φώτα τους στούς μελισσοκόμους που πήγαν να τούς ακούσουν. 
Αρκετές επιστημονικές ανακοινώσεις μελέτες και παραδείγματα για τις ασθένειες,τις τροφές και την ανάπτυξη του μελισσιού καθήλωσαν τους μελισσοκόμους για δύο συνεχόμενες μέρες.
Ωστόσο η δεύτερη μέρα ήταν αφιερωμένη κυρίως σε συνδικαλιστικά θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο και υπήρξαν αρκετές αντιπαραθέσεις μεταξύ των συνέδρων και της ΟΜΣΕ δηλαδή της ομοσπονδίας μελισσοκομικών συλλόγων Ελλάδος που εκπροσωπήθηκε απο τον πρόεδρο της Βασίλη Ντούρα.
Τα πρακτικά του συνεδρίου είναι ήδη βιβλιοδετημένα και διατίθενται από τον μελισσοκομικό σύλλογο Ιωαννίνων.Τον σύλλογο μελισσοκόμων Καρδίτσας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Αρης Γαλιατσάτος και δύο άτομα απο το ΔΣ ακόμα.Σημαντική ήταν επίσης η παρέμβαση του συλλόγου μας προς τον κο Πίττα(μέλι Αττικής) που αφορά τις τιμές αγοράς μελιού από την εν λόγω εταιρεία.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas