Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

Όταν η ποιότητα συναντά το «TAX METAL»


Αυτή την ανάρτηση την κάνω για ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η ποιότητα και μόνο, με μελλοντικό σκοπό την απόσβεση των χρημάτων τους  μέσα στο πέρασμα των ετών που θα βλέπουν από την πολύ καλή κατασκευή.

Η εταιρεία «TAX METAL» δραστηριοποιείται, εδώ και 28 χρόνια, στην κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών. Φροντίδα τους  είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός κι ο εξοπλισμός χώρων μαζικής εστίασης. Κύριο αντικείμενό η κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού και λοιπών ειδικών κατασκευών σε διαστάσεις που προσαρμόζονται στο χώρο σας. Απευθυνόμαστε σε νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, μπουγατσατζίδικα, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, σνακ μπαρ, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ανθοπωλεία, μελισσοκόμους, κλπ.

Μεγάλη ποικιλία κατασκευής προϊόντων, όπως επαγγελματικά ψυγεία, μπουγατσιέρες, πάγκοι, χοάνες, μπεν μαρί, ερμάρια, λάντζες, θερμοθάλαμοι, ξηροκαρπιέρες, ψησταριές και οποιαδήποτε ειδική ανοξείδωτη κατασκευή. Κύριο χαρακτηριστικό των κατασκευών μας είναι η ποιότητα και η αντοχή στο χρόνο. Η κατασκευή όλων των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/8-10.


Μελετούμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε επαγγελματικό εξοπλισμό για χώρους μαζικής εστίασης. Όλες οι κατασκευές, κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/8-10 σε οποιεσδήποτε επιθυμητές διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.


Θα αναφερθώ στον πάγκο απολεπισμού που και εγώ πριν πολλά χρόνια εμπιστεύτικα αυτήν την κατασκευή στον Ταξιάρη Ιωάννη της ελληνικής εταιρείας «TAX METAL» και μπορώ να πώ με τρεις λέξεις (δεν υπάρχει καλύτερος).


ΠΑΓΚΟΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
    • Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 304
    • Διάτρητη βάση εσωτερικά
    • Βάση στήριξης πλαισίων
    • Αφαιρούμενη σχάρα για το φιλτράρισμα του μελιού
    • Με καπάκι
    • Με βάνα
    • Οποιαδήποτε διάσταση θέλετε





ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έχοντας ως στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτημα ή σχόλιο σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ταξιάρης Ιωάννης
18ο χλμ οδού Θεσσαλονίκης Κιλκίς, Μελισσοχώρι, Θεσσαλονίκη
T.K. 570 18
Email : giannistaxiaris@gmail.com
Τηλ : 2394 032860
Κινητά : 6972096398 - 6983704809

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © XΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Designed by John Tsipas